10x waarom je het 100% Mama event niet mag missen

Op zaterdag 12 en zondag 13 november vindt de tweede editie van het 100% Mama event plaats in het WTC in Rotterdam. Jij als fashionable mommy bent hier natuurlijk te vinden! Het is namelijk een supergezellig dagje uit voor het hele gezin. Yep, je leest het goed; ook je man en kid(s) zijn van harte welkom. Om het je nóg gemakkelijker te maken hebben wij de 10 beste redenen op een rij gezet waarom jij dit event niet mag missen!

100mama

1. Ontdek de leukste & nieuwste merken!

100% Mama is hét event om de leukste en nieuwste shops te spotten en te ontdekken. Juist de wat kleine en onbekendere merkjes zijn vaak juist de leukste voor een uniek cadeautje. En laten we niet lullig doen; daar vallen cadeautjes voor jezelf ook onder!

2. Meteen shoppen

Niet alleen ontdekken, maar ook meteen shoppen… want we zijn en blijven vrouwen. Eerlijk is eerlijk: shoppen hoort toch wel thuis in de top 10 dingen waar je een vrouw blij mee maakt.

3. Niet alleen kleding, maar ook leuke gadgets

De leukste kledingmerken zijn te vinden op het 100% Mama event, maar ook een bijzondere vakantie kun je er boeken. Je drinkt er de lekkerste cocktails, je scoort er innovatieve gadgets (ook leuk voor je man) en je krijgt er tips & trics over o.a. koken, beauty en opvoeding. Handig!

4. Het is al de tweede editie

Twee jaar geleden was de eerste keer dat het 100% Mama event werd georganiseerd. Het was zo een succes dat ze hebben besloten het gewoon nóg een keer te doen! Heb je de vorige editie dus gemist – of was je er wel en vond je het geweldig – dan is dit je kans om er nu wel (of weer!) van te genieten. En ze hebben het nu zelfs nóg groter aangepakt. Er doen nog meer merken mee dan vorig jaar, YAY!

5. Kids tot 10 jaar gratis

Altijd leuk, als je kids gratis mee mogen. En zo ook hier! 100% Mama betekent namelijk ook 100% kids. En tot 10 jaar mogen ze lekker mee naar binnen en betaal je niets extra. Mooi meegenomen, toch?

6. Nanny service voor je kids

Op het event is er zelfs een nanny service waar jij je kids met een gerust hart achter kunt laten bij gecerficeerde nanny’s. Zo kun jij even lekker op je gemak een rondje langs de leukste stands maken terwijl je kids vermaakt worden.

7. Hapje en drankje

Van zo een gezellig event krijg je gegarandeerd dorst en trek! Maar natuurlijk is er gedacht aan een heerlijk drankje - in de vorm van een jummy cocktail – en zijn er ook smakelijke hapjes te krijgen. Die gaan er wel in!

8. Het is in een weekend

Nog zo’n pluspunt: het is in een weekend! Kies of je op zaterdag of zondag wil gaan en beleef dit event met je gezin. Of laat de kids achter bij de papa’s en maak er een vriendinnendag van, alles kan!

9. Kidstoday is er ook!

Zo een hip, leuk en uniek lifestyle event voor moderne mama’s… daar is Kidstoday natuurlijk bij! Dus kom ons opzoeken en maak kennis met de gezichten achter Kidstoday!

10. Korting!

Als alle bovenstaande negen punten nog niet voldoende waren om je razend enthousiast te krijgen, zal dit laatste punt je misschien overtuigen. We geven namelijk korting! Koop tot eind september je kaartje voor slechts € 5,- (i.p.v. € 10,-). Met wie ga jij? Bestel hier je kaartjes!

12 & 13 november 2016 van 10.00 uur tot 17.00 uur in het WTC in Rotterdam dus! See you there?

Samantha 

Reageer