11x Zo kondig je jullie zwangerschap aan!

De eerste twaalf weken van je zwangerschap zijn altijd even spannend, maar daarna kun je het eindelijk van de daken schreeuwen: we're having a baby! Omdat dit wel een heel bijzonder nieuwtje is, wil je het natuurlijk op een leuke manier brengen. And that's where we come in... Wij hebben namelijk 11 superoriginele manieren om aan te kondigen dat je zwanger bent op een rij gezet. Van de 'gouwe ouwe' echofoto tot creatief met ballonnen. Om nog maar niet te spreken over de té leuke dingen die je met simpele krijtjes kunt maken. Kijk je mee? We zijn benieuwd op welke manier jij het nieuws gaat brengen...

1. Bye bye alcohol

wijn

Omdat alcohol en je zwangerschap een sleche combi zijn, is het dé manier om duidelijk te maken dat je zwanger bent. Één van lastigste dingen als je net zwanger bent, is om smoesjes te verzinnen waarom je niet drinkt op een feestje. Antibioticakuurtje, "ik moet rijden" en "ik voel me al niet zo lekker" zijn de meest gebruikte. Hoe leuk is het dus, om met een wijntje het nieuws te brengen!

2. Zeg het met schoenen

shoenen

Wij zijn fan van dit idee! Maak een lieve foto van jullie schoenen en een paar extra schoentjes die de baby aankondigen. Ben je niet zo een fan van foto's? Zet jullie schoenen dan gewoon op de grond neer, met de babyschoentjes er naast. Zo heb je wel meteen een goed excuus om babyschoentjes te kopen. Win win!

3. Niet zo mokken!

mok

Ben jij een echte theeliefhebber? Dan is een leuke mok wel een hele unieke manier om het blije nieuws te brengen. Schenk tijdens een verjaardag jouw drankje in deze mok en jullie hebben een extra reden om een feestje te vieren!

4. Grote broer of grote zus

broer-zus

Hebben jullie al een kindje en zijn jullie dus in verwacthing van nummer twee? Laat jullie kindje dan het geweldige nieuws brengen. Hij wordt tenslotte grote broer - of zij, grote zus - en dat is een hele belangrijke rol!

5. Romper met babynieuws

romper

Niets zegt 'baby' zo duidelijk als een lief klein rompertje. Je hebt bij deze manier dus niet eens heel veel woorden nodig om duidelijk te maken dat er een klein mensje on the way is! Mocht je dat wel leuk vinden, kun je genoeg rompertjes met grappige teksten vinden...

6. Creatief met krijt

krijt

Voor de creatievelingen onder ons is deze manier om babynieuws te brengen ge-wel-dig! Wie wist dat je zulke leuke dingen met krijt kon doen? Teken en een dikke buik en het nieuws is duidelijk!

7. Paperclips

paperclips

Deze ietwat onorthodoxe manier om  je zwangerschap aan te kondigen is mega leuk en vooral erg origineel. Op verschillende manieren uit te voeren, maar allen even uniek! Ook heel leuk om in een fotolijstje te doen en aan de opa's en oma's to be te geven als cadeautje.

8. Trek het babynieuws aan!

tshirt

Hoe simpel - maar zó leuk - kan het zijn? Trek een t-shirt aan met 'preggers', 'mommy to be' of een andere tekst en voilá, the news is out! Misschien nog wel leuker is om je man the messenger te laten zijn van het blije nieuws, heeft hij ook een leuke rol!

9. 

test

Het begint natuurlijk allemaal met de zwangerschapstest. Je hebt er waarschijnlijk minimaal vier gedaan om er zeker van te zijn dat je écht zwanger bent. Reden te meer om deze test dan ook te gebruiken om te vertellen dat je in verwachting bent. Pak hem in, maak er een foto mee of zeg het met een kaart. You made a tiny human!

10. Balloon party

ballonnen

Voor een fotoshoot is dit dé perfecte prop om te gebruiken. De speelsheid spat er vanaf en hoe duidelijk wil je het hebben? Ook leuk om iedereen bij jullie thuis uit te nodigen en dan de ballonnen op een mooie plek in huis op te hangen. Kunnen jullie er meteen een - alcoholvrij - drankje op doen!

11. De echo

echo

Last but not least; de foto van de echo. Heel bijzonder, deze eerste foto van jullie ongeboren kindje. En een hele simpele maar mooie manier om de kleine aan te kondigen. Misschien niet de hoogste score op het puntje 'originaliteit' maar who cares?! 

Samantha 

Reageer