12 x back-to-school musthaves van Tommy Hilfiger

Hello August! Tijd voor het back-to-school seizoen. We kunnen namelijk niet wachten om je alle nieuwe collecties voor aankomend najaar te laten zien. Eén van onze favorieten: Tommy Hilfiger. Kun je geen keus maken tussen al het moois voor het aankomende schooljaar? Wij selecteerden alvast onze 12 favoriete items. Kijk en shop je mee?

Back to School Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger winter 2015

Tommy Hilfiger girls najaar 2015/2016

Tommy Hilfiger staat bekend om zijn frisse preppy outfits en dat zie je ook dit seizoen goed terug in de meisjescollectie. De gebreide pullover met cijferprint is een absolute musthave. Combineer de trui op een stoere rok en jouw meisje is dit najaar too cool for school. 

Tommy Hilfiger meisjescollectie

Meisjescollectie Tommy HilfigerTommy Hilfiger boys najaar 2015/2016

School musthave for boys: een parka jas uit de nieuwe collectie. Ga dit seizoen voor een iets langer model. Niet alleen heel erg lekker warm op de fiets, maar ook super trendy. Draag onder de jas een comfortabele trui en blouse en jouw mannetje is stijlvoller dan ooit tevoren. 

Tommy Hilfiger jongenscollectie

Jongenscollectie Tommy Hilfiger

Extraatje van Tommy Hilfiger : gratis etui

Genoeg leuks gezien voor het nieuwe schooljaar? Ga naar de webshop van Tommy Hilfiger en vul je winkelmandje met jouw favoriete items. Bestel je voor 18 augustus voor minimaal € 150,- aan artikelen uit de nieuwe kids herfstcollectie, dan krijg je onderstaande Tommy Hilfiger etui cadeau. 

Tommy Hilfiger Etui

Chantal van der Meijs

Reageer