5 Pinterest accounts die je moet volgen

Vind jij Pinterest ook zo leuk? Wanneer de kinderen naar bed zijn lekker op de bank scrollen en pinnen. Van inspiratie naar inspiratie. Huishoudtips, interieur, mode voor zowel jou als je kinderen, Pinterest heeft het allemaal. Er is zo veel, dat je soms kunt verdwalen. Daarom selecteerden we voor jou vijf Pinterest-accounts die elke moeder moet volgen. Volg je ons ook al op Pinterest?

Van knutselwerkjes en DIY's tot aan gewone inspiratie en recepten, deze vijf Pinterest-accounts staan bordevol leuke ideeën en mooie beelden. Zo kun jij vanavond, wanneer je de kleintjes naar bed hebt gebracht, met een lekkere kop thee op de bank zitten. Happy mom time! 

#1 Michelle DuPuis

michelle

Van vintage speelgoed tot aan kerstversiering, alles is leuk aan het Pinterest-account van Michelle. Het is daarom ook niet zo gek dat deze moeder van twee meer dan 1,6 miljoen volgers heeft. Toch spannen haar food pinboards de kroon. Want Michelle categoriseert alles: soepjes, taarten, traktaties, drankjes en koekjes. Mmm! Kijk ook even naar het Baby Photo pinboard, deze is te schattig! Bekijk hier de pagina. 

#2 Joy Cho

joy cho

Wil jij je kinderen er zo hip mogelijk bij laten lopen? En de kinderkamer - plus de rest van het huis - zo stylish mogelijk inrichten? Dan wijst mama-blogger Joy je maar wat graag de weg. Ze heeft inmiddels meer dan 12 miljoen volgers en haar Baby/Kids boards zijn dan ook geweldig. De borden Oh Baby, Ruby's Wishlist en Mini Me (met haar schattige dochtertje) zijn echte aanraders! Bekijk hier de pagina.

#3 Lauren Conrad

lauren

Lauren Conrad ken je misschien nog wel van The Hills. Nu heeft ze inmiddels al een aantal jaar een goedlopende website en daar hoort natuurlijk een Pinterest-pagina bij! Van boeken tot cadeaus, Lauren neemt je mee in haar zoete wereld vol zachte tinten en handige tips. Wij zijn fan! Bekijk hier de pagina.

#4 Eat/Sleep/Wear

eat sleep wear

Ook dit is een heel fijn plekje op Pinterest. Je vindt er geen tips & tricks over het moederschap, wel hele mooie beelden van mode, accessoires, graphic design en interieur. Kun jij wel wat opruimtricks gebruiken? Kimberly geeft je tips over het opbergen van schoenen, sieraden en kleren. Bekijk hier de pagina.  

#5 Design Mom

design mom

Design Mom is er voor alle mama's die dol zijn op design! Hier vind je de leukste DIY ideeën, kinderkleding inspiratie, interieurfoto's en andere inspirerende borden. Wat je ook zoekt, Design Mom staat er vol mee. Tip van ons: het bord 'Living with Kids' is erg mooi! Bekijk hier de pagina. 

We pinnen!
 

Anne 

Reageer