De leukste families op Instagram

De trouwe lezer van KidsToday.nl weet dat we op de redactie uren zoet kunnen zijn met Instagram. Scrollen, scrollen en nog eens scrollen. Van foto naar foto en van inspiratie naar inspiratie. Wegdromen bij de mooiste beelden van mama's, hun kinderen of juist het hele gezin. Natuurlijk willen we jou de leukste accounts niet ontnemen. Daarom selecteerden we vijf Instagram-accounts die elke moeder moet volgen.

@kidstodaynl

Volg jij ons ook al op Instagram? Ook hier vind je een dagelijkse dosis aan inpiratie voor je kids en jou. Van outfits en quotes tot aan interieurtrends en kinderkamers. Zo kun jij vanavond, wanneer de kleintjes op bed liggen, met een lekkere kop thee op de bank zitten. Tablet erbij en scrollen maar, happy mom time!

Kidstoday insta

@nph

Neil Patrick Harris ken je misschien wel. Hij speelde jarenlang de rol van vrouwenverslinder Barney Stinson in How I Met Your Mother. Op Instagram is van zijn bachelor-imago echter niets meer over. Hier deelt hij zoetsappige kiekjes van zijn gezin, zo leuk! Samen met zijn partner David is hij de trotse papa van hun vijfjarige tweeling Harper en Gideon en deelt ie graag een uniek binnenkijkje in hun gezinsleven. Wij zien een en al plezier!

Instagraminspo 1

@girlsjustwannahave

Op zoek naar een fris account boordevol vrolijke, kleurrijke en originele foto's? Dan helpt Carina de Luca je goed op weg. Deze mama van twee legt haar gezinsleven steeds weer opnieuw op een ludieke manier vast. De ene keer zie je haar kids in grappige pakjes, de andere keer strooien ze met confetti. Hier word je sowieso vrolijk van!

Instagraminspo 2

@shopsweetthings

Mama Jeanne mixt het allemaal door elkaar: ze is trotse mama van twee dochtertjes, houdt een lifestyle blog bij én is daarnaast ook nog eens ondernemer. Het resultaat: een héél afwisselende stroom aan foto's. Van make-up tot aan luiers, Jeanne maakt van alles een stijlvol kiekje. 

Instagraminspo 3

@danniremender

Huisje, boompje, beestje. Dat vat de Instagram-account van Danni Remender wel samen. Want mama Danni woont prachtig, heeft nog mooiere kids en heeft ook nog eens een schat van een hond. Dat geeft een boel vrolijke, intieme kiekjes van haar mooie gezin. Wij zijn fan!

denni remender isnta

Lise 

Reageer