De leukste hairdo's voor meisjes

Je kleine meid wil er natuurlijk net zo knap uitzien als mama voordat ze naar school vertrekt. En 's ochtends vroeg tussen al het boterhammen smeren en schooltassen inpakken, lijkt er soms haast geen tijd meer te zijn voor een knap kapsel. Herkenbaar? Wij verzamelden deze supersimpele kapsels, waarmee je jouw dochterlief in een mum van tijd omtovert tot een prinsesje of stoere chick. Het is maar net waar ze vandaag weer zin in heeft! Het enige wat je nodig hebt zijn wat haarspeldjes, elastieken, een mooie zakdoek of sjaal, een nieuwe favoriete haarband en wat haarverzorgingsproducten. Kijk mee!

#1 Lekker nonchalant

haar

L: Deze look is superstoer! Nodig: een paar haarspelden, een zakdoek of sjaal en wat verstevigende haarlak. Stap 1: maak een staart of knot. Stap 2: Houd aan de voorkant een pluk haar apart. Knoop de zakdoek of sjaal om haar hoofd. #3: Rol de pluk haar nochalant op en zet deze vast met een schuifspeld. Wat haarlak en klaar is kees!
R: Een borstel of kam is alles wat je nodig hebt. Maak een flink overdreven zijscheiding en gooi bijna al het haar naar één kant. Blijft het beste zitten als je het doet met nat haar. 

#2 Knotten-feest

haar

Verdeel het haar in twee parten en maak vervolgens twee staarten. Rol al het haar om de elastiek zodat er een knot ontstaat en zet vast met een elastiek en eventueel wat schuifspeldjes. Versier naar hartenlust met haaraccessoires. 

HABA Vlinder Elastiekjes + SpeldjesHaba Bol.com
€ 7,90
LE BIG Glitter haarband met strik, 4-packLe Big de Bijenkorf
€ 14,95
Jottum HaarbandJottum Happybee
€ 19,95 € 11,97

#3 Wilde bos

haar

Is jouw kleine meid gezegend met een bos krullen? Gooi wat haarpoeder (te koop bij de drogist) of een verstevigende beach spray in het haar. Even op zijn kop hangen, flink het haar door elkaar gooien en voila: een krullenbos waar je U tegen zegt. 

#4 Poezelige haarbandjes

haar

diadeem met kattenorenMango Kids Mango
€ 9,99 € 2,99
Effen haarband met een poezenprintKiabi KIABI
€ 1,99
LE BIG Gebreide haarband met oortjesLe Big de Bijenkorf
€ 14,95

Simpeler kan het bijna niet. Kam het haar van je dochter, breng eventueel een verzorgend haarproduct aan en dan rest alleen nog de vraag: welke haarband wordt het vandaag? 

#5 Knoop in je zakdoek

haar

Haarband met bloemKiabi KIABI
€ 3,00
haarbandje grijsCarlijnq ikbenzomooi.nl
€ 11,95
haarbandje Birds witikbenzomooi.nl
€ 11,95

Een mooie sjaal of zakdoek biedt de uitkomst voor moeders in nood of bad hair days. Borsteltje door het haar, knoop in de zakdoek en gaan! Tip: zet de zakdoek vast met een paar speldjes zodat hij langer blijft zitten.

#6 Het betere vlechtwerk

haar

Set van 6 hartenspeldjesKiabi KIABI
€ 2,99
Nijntje haarelastiekjesBol.com
€ 11,92
Under Armour Bol.com
€ 4,99

Ok, eerlijk toegegeven: dit kapsel kost iets meer tijd. Maar als je het vlechten eenmaal onder de knie hebt, is het in een mum van tijd gedaan. Bovendien zijn rommelige vlechten superhip; hoef jij niet een zo hard je best te doen! 

#7 Steil, steiler, steilst!

haar

Set haaraccessoires van 'Frozen'Kiabi KIABI
€ 17,00
Kam & borstel   Winnie de PoehDisney winnie de poeh Babywalz
€ 9,99
Set van haaraccessoires van 'PrinsesKiabi KIABI
€ 7,00

Een kort kapsel met steil haar is niet alleen superpraktisch maar ook heel cool. Kam het haar naar één kant, gebruik wat verstevigende haarproducten en voila! Heeft je dochter lang steil haar? Een strakke middenscheiding staat supercool! 

Anne 

Reageer