De nieuwe collectie van Omoda wil je hebben!

Gaat er ook maar één dag voorbij dat onze kids niet rennen, huppelen of gekke dansjes doen? Vast niet, want dat is nou eenmaal wat kinderen doen ;-) Spelen, spelen en nog eens spelen. De ene dag verstoppertje met kinderen uit de buurt, de andere dag tikkertje met vriendjes op het schoolplein. En voor iedere activiteit geldt: goede schoenen zijn onmisbaar! En het liefst zien deze schoenen er ook nog leuk en hip uit. Dat kan soms lastig zijn. Maar met het voorjaar op komst slaat Omoda hierbij de spijker op z’n kop!

omoda visual 4

Voor het aankomende voorjaar (bíjna!) heeft Omoda weer een prachtige schoenencollectie samengesteld. Voor jongens én meisjes. En natuurlijk geheel volgens de laatste trends: schoenen met etnische prints, maar ook met grafische vormen. 

Omoda visual 1

Sportief, stoer en stevig, waardoor jouw kids heerlijk kunnen rennen in het rond, yes! Voor de meisjes worden sandaaltjes, slippertjes en espadrilles gedecoreerd met hippe fransjes, zo leuk! Voor de jongens zijn de sneakers stoer en vrolijk. Veterschoentjes, loafers, sneakers, schoenen met een hakje, Omoda biedt een ruime keus!

omoda visual 2

omoda visual 3

Hebberig geworden? Bekijk dan snel de gehele nieuwe collectie van Omoda

Lise 

Reageer