Dit doen papa's het liefst op Vaderdag

Dit weekend is het Vaderdag. Hebben jullie al iets leuks bedacht om samen te doen? Voordat je losgaat met het bedenken van allerlei activiteiten: de meeste vaders zijn helemaal niet zo dol op Vaderdag. Dit blijkt namelijk uit de Grote Vaderdag Enquête, gehouden onder 2000 ouders. Waarom? Ze vinden het gewoon niet zo nodig. Check dus eerst even bij manlief of hij wel zit te wachten op een dag in de spotlights voor je alle toeters en bellen uit de kast trekt. Want waar papa echt blij van wordt en wat hij het liefst doet op Vaderdag, zou je nog wel eens kunnen verrassen. Wij zetten de top 3 to do's voor op Vaderdag voor je op een rij. Kijk mee! 

vaderdag uitjes cadeaus

Uitstapje met de kids
Met stip op nummer één staat een uitstapje maken met de kids. Want voor papa hoeft het allemaal niet met zoveel tierlantijn. Gewoon een dagje samen met jou en jullie kind(eren) op stap, alleen daar wordt hij al gelukkig van. Ga samen naar het strand, een museum of koop kaartjes voor een leuke film. Wedden dat hij daar hartstikke blij van wordt?

Uitslapen
En als jullie papa voor het uitstapje ook nog even kan laten uitslapen, maak je hem heel erg gelukkig. Sta gezellig samen met de kinderen op en speel samen leuke spelletjes of knutsel iets leuks voor papa totdat hij klaar is om aan de dag te beginnen. 

Ontbijt op bed
En als papa dan eindelijk wakker is, mag er natuurlijk ontbijt op bed gebracht worden. Maak bijvoorbeeld een lekker stevig mannenontbijt samen met je kids: een flinke uitsmijter of pannenkoeken met spek, ui en stroop. Niet alleen een goed idee omdat liefde door de maag gaat, maar ook omdat papa dan goed aan zijn Vaderdag kan beginnen. 

Cadeautip
Oh, en was je van plan om een cadeau te kopen voor Vaderdag? Kids die hun vader willen verrassen met een cadeau, kunnen een stropdas of een paar sokken maar beter achterwege laten. Hij wordt namelijk vele malen gelukkiger van een zelfgemaakte tekening waar de kids hun best op hebben gedaan. Zo simpel kan het zijn!

Lees ook: Cute: papa's in de weer met hun kids.

Anne 

Reageer