Door VIVA: Bizar kraambezoek

Elke zondag zetten we een populair topic - voor en door moeders - van het VIVA forum in de schijnwerpers. Deze week: bizarre ervaringen met kraambezoek. Ook meepraten? Deel je mening in het kraamtijdklaagtopic of ga naar de pijlers kinderen of zwanger. Idiote cadeaus, gasten die uren blijven zitten, lekkende tieten terwijl de buurman net effe komt kijken... Kraam bezoek is niet altijd even makkelijk, weten de VIVA-forummers. Deze moeders vertellen over hun bizarre ervaringen. 

VIVA kraambezoek

Kraambezoekervaringen van VIVA lezeressen

"Heel fijn al die tantes die na een telefonische afwijzing toch ineens op de stoep staan, want: 'Ik mocht ook al niet bij je bevalling zijn'."

"Vrienden die op kraambezoek kwamen vroegen of ik mezelf niet even netjes aan moest kleden; mijn joggingsbroek kon echt niet, vonden ze."

"Een begrafenisverzekering als kraamcadeau? En bedankt"

"Mijn tante pakte mijn dochter op terwijl ik overduidelijk een rooklucht aan haar rook. Ik ben niet anti-rook, maar dit vond ik echt niet prettig."

"Mijn kraambezoek bleef vijf uur lang hadden toen mijn dochter drie dagen oud was. Ze hadden er twee uur voor gereden, dus ik durfde ze niet weg te sturen. Toen ik in tranen uitbarstte, snapten ze eindelijk dat ik er genoeg van had."

Wat is jou bizarste ervaring met kraambezoek? Laat het hier weten. 

VIVA redactie 

Reageer