Door VIVA: Zwanger en honger, van welke cravings had jij last?

Elke zondag zetten wij van de VIVA redactie een populair topic - voor en door moeders - van het VIVA forum in de schijnwerpers. Deze week: Cravings (feit of fabel?). Wil jij zelf ook meepraten op het VIVA- forum? Praat gelijk mee in het topic over zwangerschapscravings of ga naar de pijlers kinderen of zwanger. Augurken zijn het clichévoorbeeld. Maar dat is lang niet het enige waar we trek in krijgen tijdens de zwangerschap. VIVA-forummers vertellen welk eten zij, bijna met verpakking en al, naar binnen werkten dankzij hun zwangerschapscravings. 

zwangerschapscravings VIVA


Zwangerschapscravings van VIVA lezeressen

"Bij mijn jongste verslond ik Vietnamese loempia’s met hete saus. Van een bepaalde kraam, want dat waren de lekkerste. Ik ben ooit ontzettend boos geworden op mijn man, omdat hij op zondag niet wilde googelen waar de beste man woonde. En ik moest loempia’s. Nú. De eigenaar van die kraam had ze heus wel in de vriezer liggen.”

“Bij kind nummer één dronk ik heel zoete vruchtensappen, vooral met mango. Bij de tweede at ik komkommer met zout. Normaal vind ik dat niet te pruimen. En het is ook niet zo dat mijn kinderen nu dol zijn op mango of komkommer.”
 

"Mijn man kocht kilo's bananen voor me tijdens mijn zwangerschap."
 

“Bij mijn eerste kind dronk ik versgeperst citroensap. Ik heb er liters en liters van weggewerkt, met kisten tegelijk kwamen de citroenen ons huis binnen. Jammer van mijn tandglazuur…”

“Ik at drie tot vijf bananen op een dag. Tijdens het boodschappen doen, laadde mijn man kilo’s in de kar. Een meneer vroeg of het voor een heel weeshuis was. ‘Nee, nog erger,’ antwoordde mijn man, ‘het is voor een zwangere vrouw."

Meer zwangerschapscravings lees va de VIVA-forummers lees je op VIVA.nl

VIVA redactie 

Reageer