Fashionchick Merel: op zoek naar de perfecte kinderwagen

En dan sta je opeens op je vrije zaterdagmorgen (ja de weekenden zijn een stuk langer als je geen alcohol meer drinkt) in de grootste babyzaak van de omgeving. Wow, wat een omschakeling. Een beetje beduusd van het aanbod en alle bolle buiken staren we rond. Onze missie? De zoektocht naar de perfecte kinderwagen. Zoals het een echte man betaamd vind mijn Pieter dat het allerleukste van de hele babyuitzet want ja, het heeft vier wielen. In mijn beleving was er alleen een Bugaboo. I know, heel bekrompen misschien maar ik was er in mijn pre-zwangerschapsleven niet heel bewust van wat er allemaal rondreed. En dat is dus veel. In de winkel waar wij waren (Babypark, MEGA groot) hebben ze er hon-der-den en zelfs een straatje met hobbels en bobbels om de wagens even flink te testen. Hilarisch!

merelkamer


"Bugaboo en Pieter zijn geen match made in heaven..."
 

Ik dus in volle vaart richting de Bugaboo’s. Daar kwamen we tot de ontdekking dat een Bugaboo en Pieter geen match made in heaven zijn. Pieter is 1.95 meter lang en kreeg een halve nekhernia met dit lage wiegje. Bye Bye Bugaboo. Gelukkig was daar de stand van Joolz en daar vond ik, oke wij, onze favo wagen die ook nog eens in hoogte verstelbaar is. Mission completed! Daarna nog maar even struinen tussen de wipstoeltjes, boxkleden, inbakenslaapzakken en andere zaken waar we de functie niet helemaal van konden achterhalen. Volgende keer toch even beter inlezen voor we echt tot de aankoop overgaan. Ook wil ik dit liever nog even uitstellen tot na de twintigweken echo. Wel zo'n veilig idee!
 

merel


"Ik heb al helemaal in mijn hoofd hoe de babykamer wordt."
 

Aangestoken door alle leuke schattige spulletjes breng ik de rest van het weekend al Pinnend en surfend rond op de bank. Ik heb al helemaal in mijn hoofd hoe de babykamer moet worden en begin aan de wishlist (en begroting, al wil je daar liever niet naar kijken.) Na de twintig weken echo kan ik gevoelsmatig helemaal los. Ook al is de kans vrij klein dat er iets mis is en konden we al veel zien bij de 16 weken echo merk ik dat ik toch wel gespannen ben voor de laatste grote medische echo. Zal zo blij zijn als dat achter de rug is! 

Merel's baby essentials

Z8 Limited Edition babypak (va.50)Z8 Kixx Online
€ 24,95 € 12,48
Eco Chic rugzak Forest Green 43cmikbenzomooi.nl
€ 18,95
Boxpak KesNoppies Noppies
€ 24,99
Pinocchio Babyschoentje met dierenprintPinocchio & Hip de Bijenkorf
€ 49,95
Noppies MutsNoppies Meisjes pettenKinderkleding-tekoop
€ 7,99
Baby Bee Baby olie - 115 mlwehkamp.nl
€ 12,99
Tumble 'n Dry Zero newborn baby broekTumble 'N Dry wehkamp.nl
€ 15,99
NAME IT rokName It wehkamp.nl
€ 21,95 € 11,96
Done by Deer Contour hydrofieldoek - Blauwwehkamp.nl
€ 12,95
Kinder tipi speel tent witBol.com
€ 97,95
Sebra kinderwagen accessoiresSebra Stylepit
€ 34,95
Petit Bateau Romper met streepdessinPetit Bateau de Bijenkorf
€ 22,95 € 16,06

Volgende keer vertel ik jullie meer over de 20 weken echo, mijn groeiende buik, veranderingen in mijn levensstijl en de babykamer. Ook zo'n drang om te shoppen? Bekijk nog meer van mijn favorieten in de Fashionchick's Favorites stijlgids!

Merel Bensen-Simons

Reageer