Feestlook voor jongens: strak in pak

Geen betere feestoutfit voor jouw jongen - groot óf klein - dan een mooi pak in mini-formaat. Want ook de kleine man ziet er tijdens de feestdagen graag uit om door een ringetje te halen. Wat je allemaal nodig hebt voor deze spetterende look? Je ziet én shopt het hieronder!

Shop feestkleding jongens KidsToday

CC: Mango

Shoppen: gelikte feestkleding voor jongens

Onze jongens geven dan misschien niet zoveel om mode en kleding als wij, maar in een mooi pak voelen ze zich ongetwijfeld de ster van de avond. Lakschoenen, een pak én een vlinderstrik allemaal op één avond? Zo een kans om de kleine man eens even flink op te doffen kunnen we niet laten schieten natuurlijk. 

Mooie, klassieke pantalons, colberts en overhemden zijn er in overloed. Allemaal met een kleine twist. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een overhemd met contrasterende knoopjes of een variant met de stropdas of strik er al aan vast. Als de basis eenmaal staat maak je de look van je kleine man af met een kleurige strik of das. Onze favoriete jongens feestoufit? Die shop je hieronder. 

McGregor Blazer Curtis PratoMcGregor McGregor
€ 149,95
Setje met een overhemd en een stropdasKiabi KIABI
€ 15,00
Vlinderstrik paars glimmendSuits You Well
€ 3,95
McGregor Stropdas Ibero BlauwMcGregor Brandkids
€ 24,95 € 10,00
KostuumpantalonKiabi KIABI
€ 12,99
Nette jongensschoen zwart lakSuits You Well
€ 24,95

Wat is jouw favoriete feestlook voor jongens? Meer feestkleding voor jongens vind je in het product overzicht.

Shop paarse vlinderstrikShop jongens blazerSho jongensblouseShop jongens feestschoenShop jongens kostuumpantalonShop jongens stropdas

Taviza 

Reageer