Geef je baby een ereplekje met een tattoo!

Een kind krijgen is één van de mooiste dingen die er is. En alle moms weten het: je denkt (bijna) 24 uur per dag aan jouw kleintje. Hoe bijzonder is het dan, om een mooie tattoo te laten zetten ter ere van je kind? Tattoos zijn er in alle kleuren, designs en (for)maten. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer, daarom geven wij jou tien categorieën die ons het meest aanspreken. Wie weet siert binnenkort de voetafdruk of naam van jouw kindje wel op je arm! Waar je ook voor kiest, zorg in ieder geval dat je een heel goede tattoo artist hebt. Een tattoo is namelijk net zo voor altijd, als jouw kind...

1. Tattoo met de naam van je kind

Tattoo naamJe bent trots op de naam van je nakomelingen, dus niets leuker dan dit vast te leggen op je lijf!

2. Initialen

Beeld initialen2Ontwerp zelf iets leuks met de initialen van jouw kind, of laat een mooi ontwerp maken. Tip: zorg dat er ruimte blijft voor meer initialen, als je nog meer kids in de planning hebt!

3. Vingerafdruk in hartjesvorm

Beeld vingerafdrukHartjes zijn altijd populair, maar de vingerafdruk in de vorm van een hartje is wel super sweet!

4.  Hand- of voetafdruk

Beeld voetafdrukDe handjes en voetjes van jouw kleintje groeien als kool. Misschien leuk om deze te laten vereeuwigen met een tattoo, dan hoef je er nooit afscheid van te nemen!

5. Arrow

Beeld arrowEen arrow is helemaal hot & happening, combineer dit met de naam of namen van je kids en je hebt iets moois!

6. Figuratieve moeder & kindBeeld sterrenbeeld

Easy does it! Een paar simpele lijnen maken iets heel moois, zo blijkt maar weer!

 7. Sterrenbeeld

Beeld sterrenbeeld

Neem een tattoo met het symbool van het sterrenbeeld van jouw kroost, bijvoorbeeld op de binnenkant van je pols. Heel subtiel!

8. Tekening

 Beeld symbool

Een plaatje van moeder en kind, of drie olifantjes: de symboliek achter deze tattoo is een mooi idee. 

9. Geboortedatum

Beeld geboortedatumHier kun je alle kanten mee op, kies bijvoorbeeld voor Romeinse cijfers. Kleine kans in ieder geval, dat je ooit de birthday van jouw kleine liefde(s) vergeet!

10. Mooie uitspraak

Beeld tekstBedenk een mooie tekst die symbool staat voor de kleintjes, of iets dat je mooi vind en kies een mooie plek: et voilá!

 

Elien 

Reageer