Hot mama: zwangerschaps sportkleding

Je bent zwanger en over een ‘x’ aantal maanden moet je lichaam een topprestatie leveren, namelijk het ter wereld brengen van je kindje. Je wilt er natuurlijk alles aan doen om dit zo smooth mogelijk te laten verlopen. Door ook tijdens je zwangerschap in beweging te blijven houd je je lichaam fit en stoom je jezelf klaar voor de grote finale.

Positie sportkleding

CC: Mamaband, Cake Lingerie & Kiabi

Sporten en zwanger: Wat trek je aan?

Tijdens je zwangerschap zijn ondersteuning en comfort je prioriteit bij het uitzoeken van sportkleding. Dat is natuurlijk altijd al zo, maar tijdens je zwangerschap extra belangrijk omdat je je buik tijdens het sporten wil beschermen en je prettig wil voelen in je kleding, omdat je op dat moment misschien iets minder comfortabel in je vel zit. Je sport routine wordt naarmate de bevalling nadert natuurlijk minder intensief, en tot die tijd kan je door goede ondersteuning ervoor zorgen dat je buik je tijdens het sporten niet al te veel in de weg zit. Een sportbroek met buikband of een losse buikband kunnen hier voor zorgen. Combineer dit met een zwangerschaps sportshirt en je bent al een heel eind.

Ondergoed

Natuurlijk denk je het eerste aan je buik, maar ook in je borsten gebeurt er tijdens de zwangerschap van alles. Ook hier kan je wel wat extra ondersteuning en bescherming gebruiken en een positie sportbeha is dan precies wat je nodig hebt. Dit is een beha die je borsten niet alleen extra support biedt, maar ook speciaal gemaakt is voor je in omvang toenemende borsten.

Uiteraard kan je hierbij ook een speciale slip aanschaffen, maar let op dat je niet te veel lagen over je buik krijgt. Een slip, broek,  én shirt met speciaal buikgedeelte is misschien iets te veel van het goede en kan gaan irriteren tijdens het sporten. En dan heb je natuurlijk ook nog de losse buikband.

Stylish naar de gym

Een beter excuus om te shoppen voor sportkleding bestaat er dus niet. En je wil er natuurlijk niet als een slons bijlopen op de zwangerschaps yoga. Wij maken het je extra makkelijk en zetten alles wat je nodig hebt voor je pregnancy work-out op een rijtje.

Mama Licious POLLY Trainingsbroek GrijsMama Licious Zalando
€ 44,95 € 31,47
Mama Licious KARLA Trainingsbroek GrijsMama Licious Zalando
€ 26,95 € 21,56
Sportbroek met broekbandKiabi KIABI
€ 17,99 € 8,00
Esprit Maternity NURSING Tshirt basic WitEsprit Maternity Zalando
€ 35,95 € 17,95
t-shirt Emma mint groenMama Licious BellyFashion.nl
€ 19,95 € 12,50
Esprit Maternity Tshirt basic reed beigeEsprit Maternity Zalando
€ 39,95 € 11,95
seamless slip jadeNoppies BellyFashion.nl
€ 15,99
Cake Lingerie Sportbeha Orange ZestCake Lingerie Rondom Eva
€ 64,90
Naadloze shortsNoppies Noppies
€ 15,95
Basic grijze mamabandZwangerschaps accessoireBuikbanden
€ 9,95
slip Honolulu coralNoppies BellyFashion.nl
€ 15,95
BuikbandEsprit Noppies
€ 19,95
Mama Licious ROSA Trainingsbroek blackMama Licious Zalando
€ 29,95 € 23,95
Esprit Maternity Legging whiteEsprit Maternity Zalando
€ 29,95
legging stripe blackQueen Mum Voordeligzwanger.nl
€ 18,95 € 14,95

Meer positie sportkleding vind je in het productoverzicht.

Taviza 

Reageer