Ken jij Glitter dreams van SES al?

Iedereen kent het merk SES wel, waarschijnlijk heb je er vroeger zelf nog mee gespeeld en ben je er mee opgegroeid! Voor elk kind heeft SES wel iets leuks om te knutselen, maar nu hebben zij een nieuwe productlijn die helemaal aansluit op de belevingswereld van onze kleine meiden: Glitter dreams. Deze zes nieuwe knutselsets staan garant voor urenlang knutselplezier voor jouw eigen prinses.

SESvisual

Net als mama een mooi sieradendoosje

Elk klein meisje droomt van haar eigen sieradendoosje, dat staat namelijk prachtig op haar kaptafeltje in haar (waarschijnlijk knalroze) slaapkamer. SES heeft daarom nu een echte eyecatcher: het Glitter sieradendoosje. En het leukste is dat je dochter zelf dit doosje mag versieren met glitters, plaatjes en gekleurd papier! Ze kan zelfs haar eigen design kiezen, er zijn namelijk wel 4 verschillende vormen doosjes die ze kan versieren. Wij vinden het ronde doosje het leukst, maar jouw kleine meid wil vást en zeker wel een sieradendoos in de vorm van een hart.

 Heb jij in plaats van een kleine prinses, een wat avontuurlijker dochtertje; dit mooie zelf geknutselde doosje kan natuurlijk ook prima dienen voor het opbergen van haar nieuwe schelpenverzameling of voor het bewaren van haar geheime snoepverzameling.

 Samen nagels lakken

Wil jouw dochter ook altijd samen met mama nagels lakken? Maar ben jij stiekem een beetje bang voor nagellak vlekken op haar kleding? Ook daar heeft SES iets leuks voor bedacht: Glitter dreams Nagels versieren.  Deze set bevat 12 prachtige kleuren nagellak, glitters en diamantjes voor prachtige, flitsende nagels. En een heel mooi voordeel aan dit product is dat de nagellak op waterbasis is en daardoor veilig te gebruiken en makkelijk uitwasbaar is!

 Maar er is meer…

Ook is er een Glitter dreams set om te leren knippen en de nieuwe productlijn van SES bevat ook een set om Glitterzeepjes, mozaïek-kunstwerken en giet- en schilderwerkjes te maken. Gegarandeerd knutselplezier (met heel veel glitters!) dus.

 En niet onbelangrijk: knutselen met SES is bovendien goed voor de ontwikkeling. De knutselsets stimuleren de creativiteit en dragen bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek. Het zelfvertrouwen krijgt een boost, doordat kinderen altijd een mooi resultaat bereiken. Vooral met de glitters van Glitter dreams. Laat al je glitterdromen uitkomen!

SES Glitter Dreams Zeepjes gietenSes wehkamp.nl
€ 12,99
SES Glitter Dreams Ik leer knippenSes wehkamp.nl
€ 8,99
SES Glitter Dreams Figuren gietenSes wehkamp.nl
€ 11,99
SES Glitter Dreams MozaiekenSes wehkamp.nl
€ 8,99
SES Glitter Dreams Sierradendoosjes makenSes wehkamp.nl
€ 11,99
SES Glitter Dreams Nagels versierenSes Bol.com
€ 11,99

Meer van SES zien? Klik dan hier.

Ysabel 

Reageer