KidsToday Favorite: Mama Licious

Op de redactie van KidsToday.nl zien we natuurlijk dagelijks de allerleukste merken en producten voor kids voorbij komen. Niet zo gek dat ook wij stiekem onze favorieten, uit al het moois wat er te krijgen is, hebben. Daarom leek het ons leuk om deze favorieten ook eens met jullie te delen. Eén van onze favoriete merken? Mama Licious.

Dit merk is er speciaal voor de mommy's to be en nieuwe mama's. En wat wij er zo leuk aan vinden? Mama Licious maakt kleding die comfortabel én trendy is, voor welke gelegenheid dan ook. Want waar je ook naar toe gaat, gehuld in Mamalicious voel jij je hip en mooi. Plus, Mamalicious weet als geen ander jouw baby bump te flatteren, yes! Jeans, voorjaarsjassen of sportkleding, de kleding van Mamalicious is er voor iedere vrouw en voor ieder figuur. 

mamalicious

Zeker nu de eerste zonnestralen weer schijnen, mogen we kijken naar de nieuwe voorjaarscollecties. Want ook bij Mamalicious springen ze in op de laatste trends. We zien gestreepte jurken, lange jurken, skinny jeans en natuurlijk broeken met vrolijke prints. En natuurlijk fijne basics! Voor welke musthave ga jij? Kijk snel mee naar onze favorieten!

Mama-licious! 

MAMA-LICIOUS positie maxi jurkMama Licious wehkamp.nl
€ 44,95
MAMA-LICIOUS positie jurkMama Licious wehkamp.nl
€ 39,95 € 22,95
MAMA-LICIOUS voedingsjurkMama Licious wehkamp.nl
€ 49,95 € 29,95
MAMA-LICIOUS positie blouseMama Licious wehkamp.nl
€ 49,95 € 44,95
Mama Licious MLSO CUTE SOLID Badpak black irisMama Licious Zalando
€ 34,95 € 17,45
Mama Licious Jerseyjurk dark blueMama Licious Zalando
€ 34,95
MAMA-LICIOUS positie voedings jurkMama Licious wehkamp.nl
€ 44,95 € 32,95
MAMA-LICIOUS positie topMama Licious wehkamp.nl
€ 44,95 € 17,95
MAMA-LICIOUS jurkMama Licious wehkamp.nl
€ 34,95

Lees ook: De leukste families op Instagram

Lise 

Reageer