Kidstoday monthly update: september

Buiten het verzamelen van de leukste fashion voor jullie kids en het schrijven van unieke en megaleuke content, doen wij nog veel meer! Daarom geven wij jullie maandelijks een behind the scenes kijkje in ons leven. Zo zaten we afgelopen maand met de dames van het 100% Mama event en hebben we een superleuk project met vtwonen in het vooruitzicht. Wat we nog meer deden? We hebben het allemaal vastgelegd dus kijk lekker mee!

sept1

L De maand begon goed voor Kidstoday, want we kregen er twee mega enthousiaste stagiaires bij. Het komende halfjaar zullen Samantha (links) en nadine (rechts) ons team versterken!
R Sja, wat kunnen we zeggen. Het is ons werk... Ik (yep, nóg een Samantha) heb me weer lekker uitgeleefd voor m'n dochtertje Skylar. Let ook even op het handje: van mij!

sept2

L En terwijl in Hoofddorp iedereen hard aan het werk was, genoot e-commerce manager Petra -zwanger van haar eerste kindje- van een heerlijke babymoon op mooi Sicilië.
R Woezel & Pip lanceerde in samenwerking met Etos hun nieuwste luiers. Daar word je toch vrolijk van!

sept3

L Tattoo time! Ik liet de naam van mijn dochter vereeuwigen op mijn arm. 
R Ook waren we op het blogevent van PR4Kids waar we een sneak preview kregen van de nieuwe collecties van de leukste merken. Hoe leuk kun je een glaasje water maken? 

sept4

L Op de heetste dag van de maand gooide ik er nog even een fotoshootje tegenaan. Kijk ons twinnen!
R Petra pakte het iets slimmer aan en genoot van een heerlijke cocktail. Alolholvrij natuurlijk, want ze heeft een klein meisje in haar buik, yay! 

sept7

L Mommy to be Petra is druk bezig met het samenstellen van de garderobe voor haar dochtertje. Hoe lief zijn die mini kleertjes!
R En deze maand kwam ook haar commode van Petite Amélie binnen. Cute!  

sept-6

L Natuurlijk konden wij de Dutch Mom Blog Awards niet missen. Het was supergezellig!
R En deze mocht niet ontbreken in het overzicht: Skylar (1,5 jaar) heeft verkering! Laten we zeggen dat het een geslaagde playdate was...how sweet!

  

Samantha 

Reageer