Kleine Fabriek: kindermode trends zomer 2016

Ook dit seizoen bezochten we de halfjaarlijkse kindermode beurs Kleine Fabriek in de RAI in Amsterdam waar dit keer de zomer 2016 collecties te zien waren. En de collecties zijn een feestje voor de ogen, kunnen we je vertellen. Van ijsjes tot meloenen en metallics, bekijk hier alle trends.

Ibiza in the city

kindermode trend boho kidstoday

L De eigentijdse collectie van Circle of Trust krijgt een super boho tintje door fijne items in tie-dye denim.
R Op deze stoere leren sandalen van Tumble 'n Dry waant je kleintje zich op de boulevards van Ibiza.

Dierenprint 2.0

kindermode trend diertjes print kidstoday

L Geen schreeuwerige tijgerprintjes maar subtiele zebra's bij het Denenmarkse Hust & Claire
R Nog meer fijns uit Denenmarken: het in Nederland nieuwe kindermerk Loudly, waar we deze artistieke vogeltjes print spotten.

Crazy cartoon

kindermode trend cartoon kidstoday

Één van onze favo merken Bobo Choses laat met deze coole print zien dat maffe cartoons op kinderkleding volgende zomer he-le-maal hot zijn. 
R Nog een kindermode nieuwkomer om van te houden: Wakamono showde haar eerste collectie op de Kleine Fabriek. Naast vrolijke prints ook nog eens 100% organic - een echte win-win.

Zoetigheid

kindermode trends food prints kidstoday

L & R Meloenen, ijsjes en andere heerlijkheden op je kleding zijn ook volgende zomer nog trending - en printjes specialist Claesen's kan dat natuurlijk als geen ander in praktijk brengen. 

Shiny ananas

kindermode trends ananas print kidstoday

L Metallic is al enige tijd een trend en ananassen ook. Gooi ze bij elkaar en je krijgt musthaves die we zo snel mogelijk willen shoppen. Tumble 'n Dry doet er ook nog een klassieke streep bij en de mix is compleet. 
R Ook bij Hust & Claire is deze fijne combo niet onopgemerkt gebleven. We Likey!

Tropisch van top tot teen

kindermode trends tropische print kidstoday

L & R De tropical trend is al een tijdje in volle gang, en ook volgende zomer dendert hij nog vrolijk door. Bij Tumble 'n Dry vind je elk kledingstuk dat je je maar kunt bedenken in zo een fijne print.

Zwart-witje

kindermode trends zwart wit kidstoday

L Zwart-witte kleding en grafische prints voor baby's not done? Merken als CarlijnQ bewijzen het tegendeel. Op dit 'Milk' setje bestaande uit een matching broekje en longsleeve shirt zijn we tot over ons oren verliefd.
R Om nog even op eigen bodem te blijven: ook bij SuzyB vind je de mooiste, snoezigste zwart-witte musthaves voor je baby. Check it out!

Wat is jouw favoriete trend? Op de zomer 2016 collecties moeten we nog even wachten, maar zo langzamerhand kun je wél al de winter 2015/2016 kindermode trends shoppen.

 

Taviza 

Reageer