Maak de mooiste creaties met Crayola

Je hebt ze vast wel eens in je handen gehad, de Crayola waskrijtjes! Hoe leuk was dit toen je zelf nog als kind mocht kleuren op school met deze krijtjes in alle kleuren. Je kon er toen al de mooiste creaties mee maken en nog steeds! Of het nu op school is of lekker thuis aan de tafel, de mooiste tekeningen van kids rollen eruit. En goed nieuws: klassieker Crayola heeft nu twee splinternieuwe producten! De 'Picture Perfect' en 'Marker Maker'. Wij leggen je uit wat jij en je kids hier mee kunnen. Lees mee!

Crayola

Crayola Picture Perfect 

Met de Crayola Picture Perfect kunnen kinderen alles natekenen wat ze maar willen. Met de Picture Perfect projecteer je namelijk een beeld op papier waarmee het super gemakkelijk wordt om 2D- en 3D-objecten en zelfs beelden van smartphones en tablets precies na te tekenen. Kortom: de kleurrijke en creatieve Crayola Picture Pefect geeft je kids alles wat ze nodig hebben om te starten met het tekenen en inkleuren van realistische afbeeldingen. 

crayon

Crayola Marker Maker

Of wat dacht je van het maken van je eigen stiften met de Marker Maker van Crayola! Met deze speelgoedset, maken je kids zelf eenvoudig hun eigen stiften. Met de Marker Maker worden je kinderen echte wetenschappers in hun eigen kleurlaboratoruim! En om de stift helemaal persoonlijk te maken kunnen kinderen een gepersonaliseerd label op de stift plakken en hun kleur een originele naam geven. Hoe leuk! 

Crayola Marker Maker - blauwCrayola Bol.com
€ 29,99
Crayola 24 WaskrijtjesCrayola Bol.com
€ 4,99
Picture Perfect - TekenprojectorCrayola Bol.com
€ 24,99


Nog een leuke tip: volg het Instagram account van Crayola voor veel meer knutselinspiratie!  

Lien 

Reageer