Mommy Tess: outfitstress voor de feestdagen

Terwijl de winkels, de bladen en mijn favoriete radiozenders volledig in feestdagen stemming raken, maak ik me op voor een giga feestmaand. Behalve bezoek van de Sint en de Kerstman moeten vrienden en familie in december namelijk ook nog op komen draven voor de verjaardag van Yasmine.

tessvisual

Want al is de eerste verjaardag écht een mijlpaal ook birthday #2 gaat niet onopgemerkt voorbij. De voorbereidingen voor gastenlijst, themataart en playlist zijn al in full swing. En uiteraard hebben we al lichte outfitstress. Want wat voor feestelijks trekken we toch aan op al die heuglijke dagen?
 

Koekjes bakken

L De thema taart bestellen we, maar reken maar dat we samen nog wat bakken.
Co-ords, mijn modeverslaving van dit najaar.

Gelukkig boden de ELLE awards van afgelopen week enige inspiratie. Met ‘all that glitz’ als dresscode glitterde en glinsterde iedereen me die avond tegemoet. En, laten we wel wezen, feestelijker wordt het niet. Bovendien mag de paillet weer écht. Dus heb ik voor al die verschillende feestdagen maar alvast wat pailletten pantalons en leggings in mijn digitale winkelmandje gesleept en afgerekend. Daarnaast wat glitter co-ords, sparkling stappers en de fonkelende Balmain voor H&M juwelen als icing on the cake.
 

Glitz and glamour

Deze sparkeling shoes geven mijn outift meteen een feetelijke twist.
In groene glinsterjurk naar de Elle awards.


Voor Yasje heb ik evengoed al wat sparkling items ingeslagen. Een trui met glinsterende eekhoorn van de Zara en een diadeempje met pailletten konijnenoren van Woodstock London. Nu nog een fijne tulerokje voor eronder, stoere stappers heeft ze gelukkig genoeg. Kan ze well dressed haar gasten ontvangen en cadeaus uitpakken.

YasminZo moeder, zo dochter; op de een of andere manier gaat Mientje er altijd met mijn kettingen, shawls en hoeden vandoor.
R Boekjes lezen bij de Breakfast Club.

En reken maar dat ze op alle feestdagen wat uit te pakken heeft. Daar zorgt haar verwenopa wel voor. Wat er zoal op haar wishlist staat? Een fiets, boeken, alle mogelijk merchandise van de Efteling, een abonnement op de dansschool (ik heb stiekem al een tutu klaar liggen) en Barbies. Yep… veel te jong, maar nu al in de Barbie-ban. Waar ze ook gaat, de Barbies zijn erbij, in de knapste outfitjes gestoken en keurig op een rijtje opgesteld. Ik vermoed dat zij ook een ereplaats krijgen aan ons kerstdiner, gehuld in paillettenpak, gok ik zo. 

Party girls! 

Clic! Klittenband ballerinaMeisjes ballerina'sKinderschoenen
€ 79,85
OshKosh Cocktailjurk whiteOshkosh Zalando
€ 34,95
Tumble 'N Dry Rokje ZalmTumble 'N Dry Brandkids
€ 29,95 € 17,95
Carters Cocktailjurk apricotCarters Zalando
€ 29,95 € 23,95
C&A Palomino topC&A wehkamp.nl
€ 8,90 € 5,79
Little Pieces LPSOFFIE Cocktailjurk blackLittle Pieces Zalando
€ 49,95 € 39,95
River Island rokRiver island wehkamp.nl
€ 22,00 € 5,95
diadeem met strikMango Kids Mango
€ 6,99 € 2,00
Citrouille et Compagnie  VERNUSpartoo
€ 37,99 € 26,59
Tot volgende maand! 

Tess van Daelen

Reageer