Retro play time: houten speelgoed

Natuurlijke materialen, zoals hout, komen steeds vaker voor in de woonkamer. En daarbij mag houten speelgoed voor je kids natuurlijk niet ontbreken. Er zijn onwijs veel gave wooden speelgoed items; keukentjes, gereedschap, schommelpaardjes of auto’s, they have it all! Of je kids er nu op knagen, het tegen de muur aan gooien of je het in je wasmachine tegen komt, geen paniek. Het is namelijk super veilig en niet stuk te krijgen. Ideaal dus! En je bent nog duurzaam bezig ook. Get inspired door onze favorieten!

The little cookshouten-speelgoed

Kids vinden het geweldig om dingen te doen die volwassenen ook doen, zoals koken. Daarvoor is een mini-keukentje een must! Vraag de kleine kok een omeletje voor je te bakken of een lekker kopje thee te zetten en ze zijn uren zoet. Hoe meer accessoires, hoe beter! 

KidKraft Prairie keukenHouten keukens en winkelswehkamp.nl
€ 194,99 € 144,00
Santoys Pizza Salami snijfiguur houtSantoys Koken en bakkenBol.com
€ 19,50
HAPE Starterset gourmetHape Houten speelgoedOTTO
€ 29,99


Hobbeldieren

hobbelpaard

Eenhoorns, koeien, dolfijnen en dino's; hobbeldieren zijn er in alle soorten en maten! Ze zijn niet alleen leuk voor de kids, maar ze zijn ook nog eens een leuke toevoeging aan je woonkamer. Hop hop, je dochter in galop!

Hobbelpaard, Pinolino, 'ecologisch als zeer goed getest'Pinolino SchommeldierenOTTO
€ 94,99
Houten hobbeldier tijger.Houten speelgoedBol.com
€ 78,95
Vilac Hobbelpaard WitSpeelgoedvoertuigenBol.com
€ 74,90


The handy man

gereedschap

Jouw eigen handyman heeft natuurlijk het beste van het beste nodig om te klussen! Zoals papa altijd de lampen en andere dingen in het huis repareert, zal de kleine klusser met dit speelgoed ongetwijfeld willen helpen! Geef de mannen een gereedschapskistje mee en they're good to go! 

Edufun houten werkbankHouten werkbankenwehkamp.nl
€ 49,99
Hape houten gereedschapkist 17 deligHape Houten werkbankenwehkamp.nl
€ 18,99
Buurman en Buurman gereedschapskist 15 deligSpeelgoed gereedschapwehkamp.nl
€ 19,99


Play time!

puzzels

Spelen met puzzels en blokken is super goed voor de ontwikkeling van peuters. En omdat ze van hout zijn, zijn ze daarnaast nog eens extra sterk en duurzaam. Ook al stoppen ze alles in hun mond en wordt dit speelgoed misschien wel hét sabbel favoriet van je dreumes; het blijft mooi! 

EICHHORN Laptop van houtHouten speelgoedOTTO
€ 19,99
blokken rozeHouten speelgoedCozyKidz
€ 44,90
Grimm's Regenboog Monochroom - Groot (12-delig)Bol.com
€ 59,94

Nadine 

Reageer