Selina Martin: zó combineer je metallic

Metallics zijn helemaal van nu! Niet alleen op de catwalk, maar ook in de kindermode zien we veel goud en zilver in de lente/zomer collecties. Dat deze trend nu hot is betekent natuurlijk niet dat je van top tot teen gekleed moet gaan in deze eycatching color. De KidsToday webshop staat vol zilveren schatten. Ik ging op jacht en vond een te gekke look voor metallic loving spacegirls.

Omdat ook je dochter er niet bij wilt lopen als een ontplofte rol aluminiumfolie is het zaak voorzichtig om te springen met deze gewaagde kleur. Een aantal zilveren items is al genoeg om je outfit een extra boost te geven. In het voor –en najaar ben ik dol op laagjes. Je weet nooit precies wat het weer gaat doen en dus is het fijn als je een laagje aan of juist uit kan trekken.

selina


Voor deze spacegirl look breng ik twee trends samen in één outfit. Naast de metallic accenten speel ik ook in op de minimalistische trend, waarbij je voornamelijk uni-kleurige en printloze items in laagjes met elkaar combineert. Ook wordt er vaakgekozen voor een look volledig in één kleur. Door te kiezen voor verschillende materialen, lengtes en volumes houd je het geheel toch interessant. Deze minimal trend vind ik persoonlijk een fijne tegenhanger tegen alle kleur –en printrijke kinderkleding die in de meeste winkels de overhand heeft.
 

Spacegirls 

Rosemunde truiRosemunde Stylepit
€ 46,95 € 27,95
Crème mouwloos jasje met D-gesp voor meisjesRiver island River Island
€ 33,00
Zilveren oorbellen 'Infinity'Kaya sieraden ikbenzomooi.nl
€ 9,95
Bonnie Doon maillot (va.56/62)Bonnie Doon Olliewood
€ 9,95
Room Seven 'glam' rokMeisje PlooirokKixx Online
€ 89,90 € 47,94
Jottum tasjeJottum Olliewood
€ 29,95 € 8,99
pu-leather rugzak / laptoptas zilverBjörn Borg Roos & Tijn
€ 69,95
Dockers by Gerli Sandalen silberDockers by Gerli Zalando
€ 44,95
Frankie&Liberty bomberjackwehkamp.nl
€ 89,95 € 59,95

Over Selina Martin
Selina Martin (31) is moeder van Dax (5) en Loulou (2). Selina woont samen met haar vriend Jeroen in Amsterdam en is eigenaresse van imago styling & personal shopping service ALTER. Als imago styliste houdt ze zich vooral bezig met het vertalen van de huidige trends naar je eigen garderobe. Volg Selina op Instagram!

Selina Martin

Reageer