Selina's stylingtips: roze met een stoer randje

Wat is dat toch met meisjes en roze? Voor sommigen kan het niet roze genoeg en anderen gruwelen ervan. Ik zelf hang ergens in het midden van die twee. Een beetje roze vind ik wel leuk, maar roze, met glitters én roesjes dat wordt mij toch net iets teveel. Vandaag heb ik het roze pluche gilet van Retour als basis item genomen en gecombineerd in twee verschillende looks. Zo krijgt deze pink lady bijvoorbeeld gemakkelijk een stoer randje wanneer je hem combineert met denim. Kijk mee!

selina pink

Look 1 - Total pink

Florine Girls Lo teeTumble 'N Dry Tumble 'n Dry
€ 11,97
GiletRetour Kleertjes.com
€ 59,99 € 24,00
Luxe luipaard design TPU siliconen hoesje voor de iPhone 6 / 6sSmartphonehoesjes Smartphonehoesjes.nl
€ 7,95 € 5,95
Pinocchio Korte laarzen pinkPinocchio & Hip Zalando
€ 99,95 € 49,95
BroekIndian blue jeans Kleertjes.com
€ 54,99 € 22,00
LE BIG Set ketting en armbandLe Big de Bijenkorf
€ 17,95

Ben je gek van roze dan is deze look echt wat voor jou! Neem het gilet als basis en draag er een roze longsleeve bij in een andere teint. Dit zorgt ervoor dat je gilet een echte eyecather wordt. Omdat roze al meisjesachtig genoeg is combineer ik het gilet graag met een jeans in plaats van een rokje. De Indiana Blue Jeans heeft een stoere roze wassing en geeft pit aan het aaibare gilet. Ik kies hierbij voor de Pinocchio panterlaarsjes en om het helemaal af te maken ook nog een panterprint Iphone hoesje.
 

Look 2 - Pink with a twist

GiletRetour Kleertjes.com
€ 59,99 € 24,00
Koin denim jurkKoin Stylepit
€ 53,95 € 31,95
MP maillotMp Stylepit
€ 18,95 € 5,95
Scotch R'Belle VriendschapsarmbandScotch R'belle Scotch & Soda
€ 19,95
Pinocchio Korte laarzen pinkPinocchio & Hip Zalando
€ 99,95 € 49,95
Scotch R'Belle VriendschapsarmbandScotch R'belle Scotch & Soda
€ 19,95

Voor deze look houden we de roze eyecather, maar combineren wie die op een totaal andere manier. Als basis ga ik nu voor de Koin denimjurk. Daarbij draag je een zachtroze maillot en natuurlijk weer die leuke panterlaarjes van Pinocchio. Hieroverheen komt dan het pluche giletKnoop het denimjurkje tot boven dicht en laat het kettinkje onder de kraag vandaan komen. Dit geeft een leuk effect en maakt de look helemaal af! 

See you next month!

Over Selina Martin
Selina Martin (31) is moeder van Dax (5) en Loulou (2). Selina woont samen met haar vriend Jeroen in Amsterdam en is eigenaresse van imago styling & personal shopping service ALTER. Als imago styliste houdt ze zich vooral bezig met het vertalen van de huidige trends naar je eigen garderobe. Volg Selina op Instagram!

Selina Martin

Reageer