Selina's stylingtips: zwanger & sportkleding

Zwanger zijn en fit blijven, jazeker! Sterker nog dit komt niet alleen jezelf, maar ook je kindje ten goede. Wanneer jij fit de bevalling in gaat ben je klaar voor wat er dan ook komen gaat. Je kunt op jezelf vertrouwen. Voor alle sporty mama’s to be spotte ik de fijnste sport looks. Ja, ook tijdens het sporten zien we er graag fashionable uit. Je kleding zorgt ervoor dat je je goed voelt en je gemotiveerd bent om er tegen aan te gaan. Vandaag heb ik twee sport looks voor je geselecteerd. Mama Licious en Noppies hebben namelijk een te gekke sportlijn voor moderne, fitte mama’s (to be).

sportkleding zwangerschap


Bootcamp look

Tegenwoordig zijn we en masse bezig met onze gezondheid. Ook tijdens de zwangerschap kiezen veel vrouwen ervoor om actief en fit te blijven. Een bootcamp les leent zich hier perfect voor. Je blijft in goede conditie, traint in groepsverband (altijd leuk) en het geeft je die sportersrush die krijgt wanneer je hard gewerkt hebt. Zeker in het begin van je zwangerschap, die vraagt om aanpassingen, maar niet om volledige stilstand, is bootcamp perfect. Houd je wel van een knalkleurtje tijdens het sporten, dan is deze look voor jou! Dit kleurtje geeft pit en zorgt voor een opgewekt gevoel. Beginnen? Mom in Balance en Mommy 2B Bootcamp zijn specialist in outdoor workouts voor (zwangere) vrouwen.

9monate sweatvestZwanger sweatvestOTTO
€ 40,99
noppies Legging Zena - Bright Pink - PositiekledingZwangerschaps sportbroekNoppies
€ 49,99
Rucanor bidon houderRucanor wehkamp.nl
€ 9,99
Noppies Zwangersch. Sport topZwanger Sport shirtBellyfashion
€ 35,99
MAMA-LICIOUS positie sport leggingMama Licious wehkamp.nl
€ 29,95
zwarte rugzak luiertas Picos Back-Pack Black (gratis verzending)Pacapod ikbenzomooi.nl
€ 104,99


Yoga look

Naast een actieve bootcamp les is zwangerschapsyoga vanaf de tweede fase van je zwangerschap ook een echte aanrader. De intensiteit mag een tandje omlaag. Hier gaat het vooral om rust en aandacht voor je kindje en de voorbereiding op de bevalling. Natuurlijk lig je in een yoga les niet alleen maar op de grond! Ook hier is het fit zijn en fit blijven van de moeder een belangrijke pijler. Voor deze les gaan we voor grijs. Deze kalmerende, zachte kleur brengt je meteen in de juiste stemming. Nieuwsgierig? Hier kan ik alleen maar uit ervaring spreken en tip ik Anneke Sips van Network Yoga Therapy.

MAMA-LICIOUS positie sport leggingMama Licious wehkamp.nl
€ 29,95
Yoga kwartetBol.com
€ 17,95
noppies Vest Lucy - Grey Melange - PositiekledingZwangerschapsvestNoppies
€ 79,99
Stanno fitness matwehkamp.nl
€ 22,50
Noppies Zwangersch. Sport topZwangerschaps sportbroekBellyfashion
€ 35,99
Stanno exercise ball 65 cmwehkamp.nl
€ 16,99


Selina Martin (31) is moeder van Dax (5) en Loulou (2). Selina woont samen met haar vriend Jeroen in Amsterdam en is eigenaresse van imago styling & personal shopping service ALTER. Als imago styliste houdt ze zich vooral bezig met het vertalen van de huidige trends naar je eigen garderobe. Volg Selina op Instagram! 

Selina Martin

Reageer