Selina's stylingtips: zwangerschapsmode

Graag stellen we je voor aan styliste Selina Martin (31), moeder van Dax (5) en Loulou (2). Selina woont samen met haar vriend Jeroen in Amsterdam en is eigenaresse van imago styling & personal shopping service ALTER. Als imago styliste houdt ze zich vooral bezig met het vertalen van de huidige trends naar je eigen garderobe.

Hoe creëer je een persoonlijke stijl en hoe zorg je ervoor dat je tijdens je zwangerschap er nog steeds fashionable uitziet? Op deze en nog meer vragen geeft Selina de komende tijd antwoord. Natuurlijk houdt ze ons ook op de hoogte van de laatste kindermode trends. Laten we dus maar direct aan de slag gaan! Ik geef graag het woord aan Selina!

selina

Op uitnodiging van kidstoday redacteur Anne mag ik jullie vanaf nu maandelijks belagen met de leukste stijltips! Selina’s selectie - Ditmaal over zwangerschapsmode: naarmate de zwangerschap vordert wordt het vinden van gepaste werkkleding steeds moeilijker. Vroeg of laat begint alles te knellen en zou je willen dat je thuis in je huispak op de bank lag. Deze semi-casual look is in combinatie met een nette loafer of voor wie het aandurft een pump (met kittenheel) prima naar kantoor te dragen. Wanneer je de nette schoen verwisseld met die bekende witte Adidas sneaker is hij ook super voor in het weekend.

Skinny Jeans AvaNoppies Noppies
€ 89,99 € 53,99
Blouse ImkeNoppies Noppies
€ 59,99
Vest LioSupermom Noppies
€ 59,99

Stijltip: rol de broekspijp twee keer op. De 7/8 lengtemaat is namelijk helemaal van nu! Te koud? Doe eens gek en ga voor een glittersok. Houdt het qua accessoires verder rustig. Kies voor één mooi eyecatcher, zoals oorbellen of een zwangerschapsketting. Knoop je blouse ook eens tot bovenaan dicht. Dit geeft een contemporary feel aan je look.

ZILVEREN mama ketting 3 Sterren - gratis verzendingKaya sieraden ikbenzomooi.nl
€ 23,95
Naadloze voedingstop SeamlessNoppies Noppies
€ 25,95
Zilveren oorbellen 'Midnight Star'Kaya sieraden ikbenzomooi.nl
€ 7,95

Een goede outfit begint bij de basis. De meeste van ons dragen tijdens de zwangerschap wel een of meerdere cupmaten groter dan normaal. Belangrijk dus ook om de juiste lingerie te dragen. Onder witte kleding kun je het beste huidkleurige of rode lingerie dragen. Dit schijnt gek genoeg het minst door. Een extra hemd gaat doorschijnen ook goed tegen en geeft je buik extra steun.

Voedings BHNoppies kleertjes.com positiemode
€ 29,99
Noppies zwangerschaps slipNoppies BellyFashion.nl
€ 15,99
SlipNoppies kleertjes.com positiemode
€ 15,99

Is het frisser dan verwacht maak de look dan of met een vest in een grafische print. De print geeft de verder cleane look een leuke oppepper. Wanneer je het lange vest open draagt benadruk je de lengtelijn en oog je optisch slanker. Daar worden we natuurlijk allemaal blij van!

Tot volgende maand!

Over Selina Martin
Selina Martin (31) is moeder van Dax (5) en Loulou (2). Selina woont samen met haar vriend Jeroen in Amsterdam en is eigenaresse van imago styling & personal shopping service ALTER. Als imago styliste houdt ze zich vooral bezig met het vertalen van de huidige trends naar je eigen garderobe. Volg Selina op Instagram!

Selina Martin

Reageer