Slagroom snoet: het populairste spel van dit moment

Slagroom snoet: waarschijnlijk had je er vorige week nog nooit van gehoord. Een video van een kleinzoon en een opa die samen dit slagroomspel spelen en niet meer bijkomen van het lachen, zorgt momenteel echter voor een enorme internet hit. Het hilarische spel vliegt de winkels uit.

Please accept our privacy/cookie policy. We are not allowed to display youtube videos without consent.

Het slagroomspel werkt heel simpel: je plaatst je gezicht door een kaart en je draait zo vaak als de spinner aangeeft aan het hendeltje aan de zijkant. Eén van de deelnemers krijg op een bepaald moment de lepel met slagroom in zijn of haar gezicht. Wanneer blijft echter altijd de vraag en dat maakt dit spelletje tot een groot succes.

Lachen, gieren, brullen

Deze week verscheen er op internet een video van een opa en kleinzoon die het spel spelen. Opa rolt over de grond van het lachen zo veel plezier hebben de twee met het spel. In bovenstaande video geven ze een demonstratie. Ook wij kwamen niet meer bij van dit grappige filmpje. 

Slagroom snoet Zelf proberen?

Heeft de opa je enthousiast gemaakt? Ondanks het enorme succes van het spel hebben we nog één webshop gevonden die het spel aanbiedt. Wees er snel bij!

 Slagroom snoet

Chantal van der Meijs

Reageer

    Login om te reageren
  • Linda 1 jaar geleden

    Haha geweldig hier hebben mijn kinderen het dus steeds over, kan mij goed voorstellen dat ze dit leuk vinden