Suzie P: Mini binnenkijker!

Ik ben altijd graag in de weer met interieur en DIY projecten, een beter DIY project is er voor mij niet: een (vintage) poppenhuis totaal in een nieuw jasje steken! Een mini droomhuisje creëren zonder dat het - zoals in het echte, grote leven - veel geld kost. Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn is het huisje nog lang niet klaar en zal ik vast blijven veranderen, in de tussentijd speelt mijn dochtertje er fijn mee. Een mini binnenkijker kon ik niet laten, kijk je mee?

poppenhuis1

poppenhuis2

poppenhuis3

poppenhuis4

poeppenhuis5

Maak jouw eigen mini huisje!

Geïnspireerd geraakt door de té leuke ideeën van Suzie P? En wil je het liefst per direct ook zo een leuk poppenhuis in elkaar zetten? Dan helpen wij je een handje! Shop hier de leukste poppenhuizen én bijbehorende items voor jouw kind!

Lundby Smaland poppenhuis met balkonLundby Bol.com
€ 89,95
Lundby Stockholm babykamerLundby Bol.com
€ 21,77
Smaland keukenmeubelsetLundby Bol.com
€ 29,99
Lundby Poppenhuizen Smaland babykamer meubelsLundby Bol.com
€ 29,99
Lundby Stockholm poppenhuisLundby Bol.com
€ 99,99
Kartonnen PoppenhuisBol.com
€ 44,95
PlanToys Mijn eerste poppenhuisPlantoys Bol.com
€ 149,88
Haba Little Friends - Poppenhuismeubels SlaapkamerHaba Bol.com
€ 19,95
pear houseHouten speelgoedCozyKidz
€ 100,00
meubelsetje naturelPoppenhuizenCozyKidz
€ 36,00
Over Suzanne
Suzanne Prins is moeder van dochter Teuntje (3) en zoon Ted (0) en houdt zich dagelijks bezig met interieurtrends en fotografie. Samen met haar vriend, kids en twee katten woont ze in Haarlem en deelt ze prachtige kiekjes van haar leven op haar Instagram account. Maandelijks inspireert ze je op Kidstoday met de allerlaatste interieurtrends op het gebied van kinderkamers. 

Suzanne 

Reageer