Suzie P: Opbergen in stijl

Kinderen, speelgoed en een opgeruimd huis: een uitdagende combinatie als je het mij vraagt. Maar met wat handige, mooie opbergers en mooie speel items kan je je huis er toch nog opgeruimd uit laten zien, zelfs mét kinderen. Zo ben ik altijd al fan geweest van houten speelgoed. Mooi, duurzaam en niet geheel onbelangrijk: omdat het vaak neutraal van kleur is is het heel goed te combineren in je interieur. Helaas komt er een tijd dat je het niet meer zelf voor het zeggen hebt en je niet meer onder het plastic speelgoed met vreselijke geluiden en niet interieur matchende kleuren uit komt... Dan is opbergen een must!

Onze opruimtactiek is als volgt: allereerst zorgen we ervoor dat we in de woonkamer alleen het speelgoed hebben liggen waar ook écht mee gespeeld wordt. De rest ligt op de slaapkamers van de kinderen (netjes in opbergmanden ;)). Al het grote speelgoed wat mooi is en gezien mag worden mag gezien blijven worden en kan je netjes neerzetten. De rest gaat in een mooie opbergmand of in de speelgoedkast/lade. Wij hebben voor een lage kidsproof ladekast gekozen. De lades, vol met speelgoed, kun je er onderuit rijden, dan hou je een mooi kinderbureau over waar de kindjes heerlijk aan kunnen spelen. 2 vliegen in 1 klap. 


Opbergen in stijl

suzanne prins

suzanne

suzanne prins


Shop de mooiste opbergers

Paperbag XXL Paperplanes opbergzak SS16 Specialikbenzomooi.nl
€ 14,95
Mand metaal 46x46cmBol.com
€ 28,53
ROBA Opbergmand Canvas in set van 2 zandkleurRoba BuitenspeelgoedOTTO
€ 24,99
Opbergdoos met deksel, middel, celadonDille&kamille Dille&Kamille
€ 12,95
opbergmand Olive Stone 30x50cmColibries ikbenzomooi.nl
€ 34,95
opbergmand StoreMyStuff Graphic GraceElodie Details ikbenzomooi.nl
€ 44,99

Over Suzanne
Suzanne Prins is moeder van dochter Teuntje (3) en zoon Ted (0) en houdt zich dagelijks bezig met interieurtrends en fotografie. Samen met haar vriend, kids en twee katten woont ze in Haarlem en deelt ze prachtige kiekjes van haar leven op haar Instagram account. Maandelijks inspireert ze je op Kidstoday met de allerlaatste interieurtrends op het gebied van kinderkamers. 

Suzanne 

Reageer