Tip voor rainy days: Hema's Regenjaszie!

Wat was ‘ie heerlijk… zomer 2016. En hoewel we hebben genoten van tropische temperaturen, moeten we er toch echt aan gaan geloven dat het oude vertrouwde nederlandse weer zoals elk jaar weer op ons staat te wachten. Dat betekent dat we ons op moeten maken voor lagere temperaturen en dat we ons vooral ook moeten voorbereiden op regen, heel veel regen! Onder het motto ‘rain is just confetti from the sky’ kunnen we er maar beter een feestje van maken. En hoe doen we dat nu beter dan met de musthave Regenjaszie van de Hema. Gooi er een paar coole regenlaarsen onder en voila, je kleine is er klaar voor!

hema

Kids will be kids

Dat kinderen een rijke fantasie hebben blijkt wel uit het feit dat ze alles aangrijpen om lekker te spelen en de leukste avonturen te beleven. Ooit een kind meegemaakt die het niet geweldig vond om in een plas te stampen? Exactly! En dat is natuurlijk ook helemaal niet erg, want kids will be kids. Maar maak het jezelf vooral heel gemakkelijk en kleed ze erop. Niets zo vervelend als nieuwe suède schoenen die vervolgens in de modder belanden. Hema heeft naast de fijne regenjassen superleuke en hippe regenlaarsjes voor minstens zo een leuke prijs! Combineer met de Regenjaszie en daar is je coole look for rainy days!

Regenjaszie

Deze nieuwe exclusieve regenjas heeft Hema ontworpen voor zowel mommy als kind. Hoe leuk om er lekker op los te ‘twinnen’ in de regen. Buiten het feit dat het er adorable uit ziet, zo samen in het geel, moeten we vooral ook niet vergeten dat de Regenjaszie hartstikke veilig is. De regenjas is namelijk voorzien van reflecterende druppels, waardoor je kind in de donkere ochtenden en avonden extra opvalt. Handig voor die rit naar school in de regen. Niemand die jou en je mini-me over het hoofd ziet! Verder heeft de jas een fijne capuchon, twee grote zakken aan de voorkant en is ‘ie – niet geheel onbelangrijk – 100% waterdicht!

Samantha 

Reageer