Tips: geboortekaartje uitzoeken

Ben je in verwachting? Dan ben je, naast het shoppen van schattige babykleertjes, met natuurlijk veel meer zaken druk bezig. Op zoek naar de juiste kinderwagen, een mooie box en niet te vergeten: een mooi geboortekaartje. Denk op tijd na over het geboortekaartje, want je baby kan best eens eerder komen dan gepland. Wij hebben een aantal tips en de leukste geboortekaartjes voor je op een rij gezet!

geboortekaartje

Ontwerp kiezen

Drukkers hebben veel boeken met verschillende geboortekaartjes. Dat is handig als je van tevoren het papier wilt zien en voelen. Bestel je liever een kaartje via internet? Dan kun je vaak tegen een klein bedrag één of meerdere proefdrukken bestellen. Als je een foto van je kind op het kaartje wilt, maak dan het hoofdontwerp alvast klaar. Dan kun je na de bevalling snel de foto erin verwerken. Bij Geboortekaartje.nl loopt nu een actie waar iedere 10e klant een goodiebag t.w.v. €65,- wint. De actie loopt tot en met 31 december 2015. 

geboortekaartje

Tekst op het kaartje

Bedenk wat voor tekst je op het kaartje wilt zetten. Zo kun je kiezen voor een begeleidende tekst of gedichtje, de lengte, het gewicht en de tijdstip van geboorte van je baby vermelden, namen van broertjes of zusjes erop laten drukken en bezoek- en rusttijden vermelden. Vergeet ook niet de contactgegevens, aankondiging van een eventueel kraamfeest en de vermelding van de peetoom en -tante. 

Meer leuke geboortekaartjes shoppen?

Anne 

Reageer