Verwennerij voor jou en je baby!

Omdat je zwangerschap de meest bijzondere tijd uit je leven is, wil je natuurlijk goed voor jezelf zorgen. Je eet gezond, je slaapt nét even iets meer en je verwent jezelf met heerlijke beautyproducten. Als je baby eenmaal geboren is, wil je natuurlijk ook voor hem of haar het beste! Daarom komt de nieuwe lijn van Rituals als geroepen… Rituals Baby & Mama heeft de meest fijne producten om jullie tere huidjes goed te verzorgen.

Kidstoday kreeg van Rituals dit pakket met fijne producten opgestuurd en wij hebben ze voor je getest!

rituals

Baby room & linen mist
De Tiny Rituals baby room & linen mist is een milde, alcoholvrije mist die heerlijk ruikt. Spray het in de babykamer, op de babykleertjes of op het beddengoed en de babykamer ruikt hemels! Deze lijn heeft voornamelijk natuurlijke en biologische ingrediënten en laten we eerlijk zijn, dat wil je voor je baby! De parfum is zó subtiel en mild, maar tegelijkertijd zó rustgevend en schoon. Wij zijn fan!

Mom’s bath set
Het badsetje is zoals Rituals zelf ook zegt ‘the ultimate relaxing mom gift’ en daar hebben wij weinig meer aan toe te voegen. Leuk als cadeau of lekker voor jezelf! De heerlijke producten uit dit setje ruiken ook weer té lekker – we zijn niet anders gewend van Rituals!- en ze voelen heerlijk aan op de huid. Dit verwenpakket bestaat uit een lekkere badolie en magnesium badkristallen. Goodbye droge huid!

Anti-stretchmark tummy cream
Of je striae nu wel of niet kunt tegengaan met smeren, daar zijn de meningen over verdeeld. Maar dat het gewoon heel erg fijn is om met een hydraterende creme je buik te verzorgen, dat is een feit! De ingrediënten van deze tummy cream zijn rijstmelk en zoete amandelolie en laten dat nu toevallig net de actieve ingrediënten zijn die met resultaat hebben bewezen dat ze striae kunnen verminderen. Daarnaast smeert de creme ook nog eens heel fijn en ruikt hij – hoe kan het ook anders? – zalig!

Samantha 

Reageer