Welk cadeau van je kind zal jij nooit vergeten?

Elke zondag zetten we een populair topic - voor en door moeders - van het VIVA-forum in de schijnwerpers . Deze week: Welk cadeau van je kind zal jij nooit vergeten? Ook meepraten? Deel je mening in het topic of ga naar de pijlers Kinderen of Zwanger.

cadeau

Heb jij weleens een lief bedoeld cadeau gekregen dat totaal niet in de smaak viel? Mosterdgele oogschaduw, een bloemetjessjaal of een gekleide asbak: deze cadeaus zullen de forummers nooit vergeten. 

"Knalrode lippenstift, paarse oogschaduw en een afschuwelijk rokje. Ze mocht los in de Hema van haar vader."

"Ik werd een keer om kwart over zes wakker gemaakt voor oud volkorenbrood met pindakaas en een glas water. Op bed, dat dan weer wel."

"Van mijn dochter kreeg ik voor mijn tweede Moederdag een zelfgemaakte ketting van penne pasta. Heb hem met trots de hele dag gedragen op het werk."

"Ooit, toen mijn zoon negen was, kreeg ik voor moederdag een sier-opzetstuk voor mijn uitlaat. Het leek net alsof mijn truttige Hyundai Atos een enorm dikke uitlaat had, erg grappig. Ik heb er jaren mee rond gereden. Helaas past dat ding niet op mijn huidige auto."

"Toen ik net gescheiden was, kreeg ik ontbijt op bed van mijn kinderen (toen 3 en 4). Een boterham met hagelslag in een plastic zakje en een glas water. Ze wilden wel thee maken, maar wisten niet of dat mocht. Het was mijn heerlijkste ontbijt ooit!"

"Een paar jaar geleden heb ik Swarovski ooorbellen gekregen. Zwaar! Ik zeg dat ik ze niet zo vaak draag om ze mooi te houden, want die dingen doen pijn aan mijn oren. Verder liggen ze te verstoffen. Zonde eigenlijk."

Meer lezen van VIVA? Klik dan hier. 

VIVA redactie 

Reageer