Welke toekomst voorspel je voor jouw kind?

Elke zondag zetten we een populair topic - voor en door moeders - van het VIVA-forum in de schijnwerpers. Deze week: Wat voor toekomst voorspel je voor jouw kind? Ook meepraten? Deel je mening in het topic of ga naar de pijlers Kinderen of Zwanger. 

Als je naar je kind kijkt, fantaseer je vast al een beetje over zijn of haar toekomst? Wat voor type wordt het later? Welk beroep gaat het doen? De moeders op het VIVA-forum hebben wel een vermoeden.

Voorspellingen

"Vast een directeur. Ze kan erg goed mensen aan het werk zetten en haar zin doordrijven. Daarnaast is ze erg lui en zet ze geen stap te veel. Mijn zoon is een charmeur en windt iedereen om zijn vinger. Hij trouwt vast met een rijke vrouw en dan hoeft ie nooit meer te werken."

"Mijn zoon gaat iets in de mode doen. Al toen hij vier was, kwam hij me soms vertellen dat mijn outfit écht niet kon en wees hij snel een alternatief aan in de kast."

"Hoarder, want ze is een groot verzamelaar. Ik ga mijn best doen om daar een stokje voor te steken zolang ze nog thuis woont."

"Paardenfluisteraar. Hij loopt de hele dag 'paard' naar iedereen te roepen."

"Mijn jongste van zes gaat iets met zijn handen doen. Hij zit overal aan en neemt alles mee. Zelf wil hij graag een graafmachine worden."

"Advocaat of oplichter. Mijn zoon haalt amper adem, ratelt aan één stuk door en weet alles goed te brengen. Daarnaast heeft hij de verdeel-en-heerspolitiek al aardig onder de knie, hij heeft een ijzersterk geheugen en is hij flexibel qua moraal."

"Waarschijnlijk gaat mijn dochter voor een willekeurig zittend beroep. Zitten is haar grootste hobby."

Meer voorspellingen lezen? Kijk dan hier. 

VIVA redactie 

Reageer