Winnen! Flexibath badje van Stokke

Net zoals elk ander item dat je uitzoekt voor je (ongeboren) kindje, moet ook het badje perfect zijn! Hij moet er mooi uit zien, hij moet practisch zijn en het zou ook wel fijn zijn als 'ie nog een beetje goed op te bergen is. Onze wensen worden vervult door de Stokke Flexi bath, het lichtgewicht, draagbare badje dat ook nog eens opvouwbaar is!

stokke

Handig!

Laten we eerlijk zijn; het babybadje staat altijd in de weg! Het is best een groot object - in ook nog eens een onhandige vorm - dus het opbergen ervan is altijd even een klus. Maar nu niet meer! De Stokke Flexi Bath is niet alleen heel licht, maar omdat je hem in kunt vouwen en met een klemmetje vast kunt zetten, past ie zó in je kast of achter je wasmand. En als het mooi weer is, neem je hem zo mee de tuin in... handig!

Functioneel

Allemaal heel leuk en aardig dat het design zo mooi is, maar is 'ie ook functioneel? Het antwoord is - heel verrassend - JA! Het badje is namelijk van heel fijn materiaal, niet te hard maar wel stevig. Daarnaast zit er een stop in het badje zodat deze makkelijk leeg te laten lopen is en heeft de Flexi bath een anti-slip bodem. Kan je baby nog niet zelfstandig zitten? Geen nood, Stokke heeft namelijk de Newborn support met ergonomisch ontwerp waarin je baby goed ondersteund wordt. Zo ligt je newborn er heerlijk comfy bij!

Winnen?

Zou jij wel zo een fijne Stokke Flexi Bath willen winnen? Voor jezelf... of voor die lieve vriendin die op het punt staat om te bevallen? Doe dan mee met onze Facebookactie! We geven namelijk maar liefst drie Stokke Flexi Baths weg inclusief de Newborn support. Hoe werkt het? Tag de persoon die jij de Flexi Bath gunt, zorg dat jullie beide de Facebookpagina van Kidstoday liken en voilá, je zit in de race! 

flexibath2

Wij maken de winnaars op dinsdag 23 augustus bekend door hen een persoonlijk bericht via Facebook te sturen!

Samantha 

Reageer

    Login om te reageren
  • Elisabeth Maria 67 dagen geleden

    mooi kraamkado voor mijn kleinzoon die in oktober wordt verwacht