Sanne: “Je moet er snel bij zijn met winterjassen”

Bij mijn oudste, Liv (5) heb ik wel eens misgegrepen en heb toen heel lang moeten zoeken voordat ik een geschikte winterjas voor haar had gevonden. Wist ik veel dat je al in augustus (als de mussen soms nog van het dak vallen) al moet gaan shoppen voor een winterjas.

Blog Sanne winterjas Z8 Shop jas Brenda van Z8

Eind oktober - wanneer de tussenjas niet meer volstaat - is toch vroeg genoeg? Dat dacht ik, maar een aantal jaren later en wijzer, heb ik die gedachte ietsjes bijgesteld. Ik weet nu precies wanneer de nieuwe collecties van mijn favoriete merken online te shoppen zijn. En dat is vaak eerder dan je denkt. Bij veel merken die ik leuk vind heb ik me aangemeld om hun nieuwsbrief te ontvangen. Handig! Zo mis ik dus niks meer. 

Meisjes winterjas: Nieuw of tweedehands?

Doordat onze kinderen 4 jaar verschillen in leeftijd, is niet alle kleding die ik heb bewaard van de oudste nog even mooi tegen de tijd dat de jongste eraan toe is. Bovendien is de mode veranderd, mijn smaak eveneens en is dochter nummer 2 een totaal ander meisje dan dochter 1. De Lief! jas die ik voor Liv zo leuk vond, stond bij Jolie (1) gewoon niet.

De perfecte winterjas

Dit is ‘m uiteindelijk geworden; de nieuwe winterjas voor mijn jongste dochter, Jolie. De winterjas met sterren van Z8, half augustus gelijk gekocht toen de nieuwe collectie van het merk online kwam.  Ik heb wel even getwijfeld, want ik vond hem best prijzig, maar hij staat haar zó cute. Naast streepjes en andere printjes vind ik ook sterretjes érg leuk,  en hij past ook nog eens hartstikke goed bij de donkerblauwe jas van haar big sis. Daarnaast is de jas – ook niet onbelangrijk – heerlijk warm!

Nu nog even genieten van de kleurrijke herfst en daarna: laat de winter maar komen. Wij zijn er klaar voor! O nee, schoenen en laarzen moeten nog gekocht! Die zoektocht wordt vervolgd... 

Shoppen: winterjassen voor meisjes

Ben jij al geslaagd in je zoektocht naar de perfecte winterjas? Dit zijn mijn favorieten voor jongens én voor meisjes. 

Shop meisjes winterjassen

Tumble `n Dry Meisjes Winterjas SeguinTumble 'N Dry Kinderkleding.nl
€ 69,95
Jas met capuchonKiabi KIABI
€ 19,99
Lief! Meisjes Winterjas LunetteLief! Kinderkleding.nl
€ 64,95
VI7374 Jas TeddyVingino Amazing Kids
€ 69,95 € 31,48
Moodstreet winterjas GIRLMoodstreet Olliewood
€ 89,95 € 35,98
Parka met bontrandKiabi KIABI
€ 29,99 € 11,99

Shop jongens winterjassen

Lckr jackLckr Kleertjes.com
€ 64,95 € 32,48
Salty Dog Jongens Winterjas SanchaSalty Dog Kinderkleding.nl
€ 69,95
Levi's reversible jas (va.62)Levi Strauss & Co. Kixx Online
€ 80,00 € 32,00
Korte wollen jas met capuchonKiabi KIABI
€ 29,99
PE1946 Jas PetrolPetrol Industries Amazing Kids
€ 89,95 € 22,49
Jekker met een capuchonKiabi KIABI
€ 27,99 € 19,59

Zat jouw favoriet hier niet bij? Geen nood, meer winterjassen voor jongens en winterjassen voor meisjes vind je in het productoverzicht. 

Intro Sanne

Sanne  Sanne (33) is moeder van Liv (5) en Jolie (1). Naast haar werk voor haar eigen communicatiebureau (Sanne Communicatie) is Sanne dol op shoppen, en dan vooral voor haar twee meiden. En uiteraard hangt er voornamelijk roze in de kast.

Reageer