Zo blijf je fit tijdens je zwangerschap

Zwanger zijn en sporten, voor veel vrouwen is het een combinatie die niet samen gaat. En dat terwijl sporten tijdens de zwangerschap juist zo belangrijk is. Maar zwangerschapskwalen zoals misselijkheid, verstopping of zwakte kunnen roet in het eten gooien en je sportschema flink ontregelen. Terwijl voldoende lichaamsbeweging juist het tegenovergestelde doet: hierdoor blijf je in conditie, worden je spieren soepel en krijg je juíst minder last van zwangerschapskwalen. Sterker nog: voldoende lichaamsbeweging kan voor een kortere en minder pijnlijke bevalling zorgen!

sporty

De perfecte zwangerschapssport

Sporten is daarom alleen maar goed, voor zowel je kindje als jij zelf. Komt de fanatiekeling nu in jou naar boven? Pas op, want te zwaar trainen is ook weer niet goed. Niet te zware krachttraining, steppen, aerobics, zumba, fietsen en gewoon rekken en strekken zijn goed te doen. Benieuwd naar de perfecte sport om tijdens je zwangerschap in shape te blijven? Lees er hier alles over.

Maar vrouwen zouden vrouwen niet zijn als we er tijdens het sporten – welke sport dan ook-  niet stylish verantwoord uit zouden willen zien. Zeker wanneer je zwanger bent, wordt dit gevoel versterkt maal 10. Dan is comfortabele zwangerschapskleding waarin je je fijn voelt essentieel. Je moet je natuurlijk wel op je best voelen in de gym ;-) Daarom selecteerden wij de leukste sportkleding voor vrouwen. 

mamalicious zwang. LeggingMama Licious BellyFashion.nl
€ 29,95
NOPPIES Tanktop »Heath«Noppies OTTO
€ 35,99
MAMA-LICIOUS positie sport topMama Licious wehkamp.nl
€ 34,95 € 11,96
Top RobinNoppies Noppies
€ 39,99
NOPPIES Longsleeve »Heather«Noppies OTTO
€ 39,99
Top RobijnZwangerschaps sportkledingNoppies
€ 35,99
Noppies MALLORCA Bikini top blackNoppies Zalando
€ 29,99
Rucanor bidon houderRucanor wehkamp.nl
€ 9,99
Legging ZenaNoppies Noppies
€ 49,99

Lees ook: Zwanger van week tot week: #4.

Lise 

Reageer