Zo maak je als busy mom tijd voor jezelf!

Er zit maar 24 uur in een dag en eigenlijk kom je als drukbezette mommy hier en daar tóch wat uurtjes te kort! Je moet werken, de kids moeten er leuk bij lopen, het huishouden moet worden gedaan – inclusief boodschappen én er moet gekookt worden - en natuurlijk wil je er zelf ook nog een beetje knap uit zien. Voor de kids kun je op Kidstoday de leukste outfits bij elkaar shoppen en voor je eigen verzorging is er Treatwell... Halleluja!

treatwell

Wie?

Treatwell! Je kent ze wel, hét platform waar jij in één klap je kapper, gezichtsbehandeling én manicure boekt. Super handig, want jouw tijd is kostbaar. Vul je woonplaats in en vind een salon bij jou in de buurt. Via een handig boekingssysteem maak jij direct een afspraak en voilá, all done! Je kunt kiezen uit meer dan 2800 salons in heel Nederland, dus er zit vast ook wel een fijne salon bij jou in de buurt. Zo kun je het precies plannen dat jij vijf minuten nadat je je kind hebt gedropt op school de massagesalon binnen wandelt voor een heerlijke anti-stress massage. Timing is everything!

Colour up!

Nu de zomer op z’n einde loopt en we langzaam weer naar het najaar durven kijken zul je merken dat de kleuren weer intenser worden. De overgang van zomer naar herfst is óh zo mooi, maar ook vermoeiend. Lees: tijd voor weer een seizoensschoonmaak in huis, de kids moeten een nieuwe herfstgarderobe en ga zo maar door! Laat daarom jouw kleuren spreken en trakteer jezelf op een nieuwe classy look. Rode wijn, rode lippen, rood haar… laat die herfst maar komen! Ga snel naar Treatwell en zoek een fijne kapsalon bij jou in de buurt.

Exclusieve korting

Besef jij je ineens dat je wenkbrauwen al té lang niet zijn gedaan of kijk je nu naar je handen en kunnen die nagels wel een mooie gellak gebruiken? Dan komt deze exclusieve kortingscode van Treatwell vast als geroepen. Wacht niet langer en claim jouw me-time! Boek jouw afspraak bij Treatwell en gebruik de code KIDSBEAUTY16 voor 10% korting bij alle salons. Deze code is geldig voor elke behandeling en te gebruiken t/m 31 oktober. Vind jouw treatment!

Samantha 

Reageer